Известие

Collapse
No announcement yet.

Търси се транзисторче за компютъра на Алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търси се транзисторче за компютъра на Алфа 145

Проблеми с едно транзисторче в компютъра имам. Алфа 145 с двегател tween spark. Търся го и немога да го намеря. Някой може ли да помогне?

Здравей, значи който ти е отворил ECU-то трябва да има идея от къде да намери нов транзистор. Всеи пак ако кажеш какъв е транзистора и къде сте тръсили, т.е. в кои магазини за електроника, може да помогнеме поне къде да потърсите ако сте пропуснали някой. И е хубаво да сложиш в профила си вида на колата и от кой град си.

Успух с ремонта иначе! Ако не може да се оправи твойто ECU може да си намериш втора употреба от някоя ударена алфа.
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97
    За мерси, не ме търси!

Comment

Ходих в магазина за компютри на бул. Прага и там неможаха да ми помогнат.
      Този, който го свали незнае къде да го търся, освен в компютърните магазини.
      Благодаря, че се заинтересува

Comment

Много ми е интересно да разбера как е установил че транзисторът е повреден ?
        Иначе може да потърсиш на Екзарх Иосиф (между женския пазар и Мария Луиза) , http://www.electroninvest.com/ (пак в тоя район) ,
        www.comet.bg и т.н.
        '05 166 V6
        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

еееееееее търси се транзистор4е..... абе къв е тоя спец по ECU дет успял да определи повредата а не знае от де 4астта да намери .. със сигурност проблема надали е в тва транзистор4е има над 10 000 000 транзисторни модела тва търся си транзистор4е ми зву4и малко кат дай нещо дървено .....
          Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

Ако намериш транзистор в магазин за компютри ще те призная...
            Има си магазини за електронни компоненти.
            Не е лошо да дадеш модела на транзистора поне.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

здрасти и добре дошъл колега,казваш че си с комп и е 145тица,на таблото имаш ли дисплей за компа и какво представлява?

Comment

Не бъркайте ЕКУ с бордови компютър.
                145/6 с фабричен бордови още не съм виждал.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

добре де ЕКУ къде го изписва този разход,в какъв вид със смвол ли какво?

Comment

Търся транзистор от компютъра, който командва запалването на бубините. Не се бъзикайте с мен, аз търся помощ!

Comment

добре де ,няма ли номер този транзистор(напиши какъв е за да ти помогнат)
                      отиваш в най блиския магазин за електроника,където предлагат компоненти,казваш номера ,и те ако нямат същия ще ти намерят аналог,английски,немски,руски,български........... ....................

а,за колегата от по горният пост,като те интерисува нещо отвори си тема и си питай ,а не спами темата на момичето

п.с. те такава 145/6 нема дето търсиш ти
                      145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Working...
                      X